Kallo Collective: Caterpillars

Ohjaus: Thom Monckton
Esityksen ideointi: Jenni Kallo, Sampo Kurppa ja Thom Monckton
Esiintyjät vaihtuvilla kokoonpanoilla: Jenni Kallo ja Sakari Saikkonen, Thomas Lahood, Dan Syme, Victoria Abbott, Mim Syme, Emma Castrén, Victor Barrere 
Puvustus: TAUKO
Valosuunnittelu: Elina Nopanen
Äänisuunnittelu: Eilyas X
Kesto noin 40 min

Maaginen koko perheen esitys Caterpillars täyttää lavan huojuvalla kukkamerellä, lepattavilla perhosilla sekä kahdella pulskalla perhosentoukalla.
Fantasiamaailman keskellä kaksi mustiin pukeutunutta klovnia yrittää parhaansa mukaan toimia esityksen näkymättöminä palvelijoina. Kaikki ei kuitenkaan mene käsikirjoituksen mukaan, ja he ovat usein väärään aikaan väärässä paikassa. Kömmähdykset paikataan nopeasti nerokkailla ratkaisuilla. Caterpillars on monikerroksinen komedia – juuri kun tarina kuljettaa katsojat hassunkuriseen unimaailmaan, epäonniset klovnit kiskaisevat heidät takaisin todellisuuteen.
Kallo Collective on fyysiseen teatteriin ja klovneriaan erikoistunut nykysirkusryhmä, joka tuottaa korkeatasoisia sanattomia esityksiä Suomessa, Ranskassa ja Uudessa-Seelannissa. Ryhmän perustivat vuonna 2009 Jenni Kallo, Sampo Kurppa ja Thomas Monckton, jotka opiskelivat yhdessä Jacques Lecoqin maineikkaassa teatterikoulussa Pariisissa. Kallo Collectiven laajaan katsojakuntaan vetoavat esitykset ovat keränneet menestystä ja palkintoja useilla kansainvälisillä esittävän taiteen festivaaleilla eri puolilla maailmaa.

Tätä nykyä toimin Kallo Collectiven hallituksessa sihteerinä ja järjestämme vuosittain fyysiseen komediaan painottuvaa NouNous-festivaalia Helsingissä. Koronakevään digihankkeena on ollut Together Alone-videoprojekti, jonka innoittamana jatkamme uudenlaisen fyysisen komedian kehittelyä The Mews-projektin parissa. 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this